Houthandel W. Jacobs B.V. maakt gebruik van cookies meer informatie
Thuis
in hout
sinds 1960

Houthandel Jacobs is thuis in hout. Al sinds 1960 is ons familiebedrijf een betrouwbaar adres voor de meest uiteenlopende hout- en bouwmaterialen. Van balken en planken tot en met afwerkmaterialen zoals plinten, schroten en lijstwerken: klanten kunnen hier met al hun houtwensen terecht.

Bouwvakkers, timmermannen en particulieren: ze weten ons allemaal te vinden. Ze waarderen onze service, ons meedenkend vermogen en ons kritische oog voor kwaliteit. Daardoor hebben we in bijna zestig jaar een uitstekende naam opgebouwd, met name in de regio Zuidoost-Brabant.

Ons assortiment is zeer ruim: van houten deuren en Garobe kasten tot en met bouw- en plaatmaterialen. Bovendien hoeven klanten niet lang op hun gewenste producten te wachten, want onze eigen voorraad is bijzonder groot. Alleen op die manier kunnen we onze klanten immers perfect van dienst zijn.

Liefde voor hout

Hout is een prachtig product. Elke plank is uniek en heeft zijn eigen uitstraling. Die liefde voor hout motiveerde Wim Jacobs bijna zestig jaar geleden om zijn eigen houthandel te beginnen. Zijn zonen Toon en Frans werden met dezelfde passie grootgebracht en staan vandaag de dag aan het roer.

Altijd op de hoogte blijven?

  {{ message }}

  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  Powered by FYN Software

  Wachtwoord vergeten?

   {{ message }}