Houthandel W. Jacobs B.V. maakt gebruik van cookies meer informatie
Partners

Bij Houthandel Jacobs kunnen én doen we veel zelf voor onze klanten. Tegelijkertijd weten we dat je samen met anderen vaak nog verder komt. Daarom hebben we door de jaren heen een netwerk opgebouwd van betrouwbare en professionele partners.

Bij de aanschaf van een deur, kast of vloer kunnen we klanten als geen ander adviseren. Maar vervolgens moeten deze houtproducten ook nog worden geïnstalleerd. En neem van ons aan: deuren inhangen, kasten monteren en vloeren leggen is écht een vak apart…
Uiteraard kunnen we u daarbij helpen. Sterker nog: daar voelen we ons verantwoordelijk voor. Daarom werken we samen met diverse timmermannen en experts die ervoor zorgen dat onze houtproducten perfect worden geplaatst. Deze vakmannen zijn voor ons dan ook zeer belangrijke partners.

Specialisten
Moeten er houtproducten gelakt worden? Dan schakelen we daarvoor een specialist in. Hetzelfde geldt voor het gronden van hout. En in het geval van heel grote houtpartijen, schakelen we de hulp in van een grotere zagerij. In alle gevallen zien we uiteraard zelf kritisch toe op de kwaliteit van onze eindproducten.

Hout impregneren
We hebben ook partners die ons helpen met het impregneren van onze houtproducten. Zij zorgen ervoor dat onze materialen bijvoorbeeld waterafstotend, schimmelwerend of brandvertragend worden. Daardoor zijn onze klanten verzekerd van houtproducten met een lange levensduur. Soms gaat ons hout hierdoor wel vijf keer langer mee!

Altijd op de hoogte blijven?

  {{ message }}

  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  Een greep uit onze partners

  Powered by FYN Software

  Wachtwoord vergeten?

   {{ message }}